Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2017 09:30 - Ватикана полицейска акция лекарствата влива гей оргия в дома на Aide кардинал на
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 1663 Коментари: 3 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Ватикана полицейска акция лекарствата влива гей оргия в дома на Aide кардинал на




Getty

image

от ТОМАС Д. УИЛЯМС, PH.D.6-ти юли 2017 г.
В мръсен нов секс скандал, Ватикана полицията нахлула в апартамента на 50-годишен свещеник, при който един гей оргия подхранвана от наркотици и алкохол.

По време на блиц от миналата седмица, Msgr. Луиджи Капоци, асистент на кардинал Франческо Coccopalmerio на Папския съвет за законодателни текстове, е бил арестуван от жандармерията на Ватикана и се изпраща за кратко, за да римска клиника за наркотици детоксикация. Свещеникът, родом от Салерно, в момента е на отстъпление в неопределена манастир в Италия.

апартамент Капоци, където акцията се състоя в двореца на Sant"Uffizio в рамките на Ватикана, където редица високопоставени духовници са живели, включително тогавашният кардинал Йозеф Ратцингер, преди да бъде избран за папа.

 

Има много теории по отношение на които е предупредил полицията във връзка с аферата мръсен, но докладите показват, че Капоци е направил редица врагове. Според местните медии, в апартамента , където е живял Капоци-сцената на нападението-никога не е трябвало да бъде назначен до обикновен секретар на отдел главата, но е запазен за по-високи архиереи на Римската курия ниво.

Недоволството бе пивоварната, както и защото Капоци по някакъв начин са се сдобили със кола с регистрационния номер на Светия престол, друга привилегия, запазена за архиереи. Този автомобил също ще позволи на собственика си за транспортиране на наркотици, без да бъде спрян от италианската полиция, факт, заети в реконструкция възможни сценария зад събитията от миналата седмица.

Свещеникът се счита за "горещ привърженик на Франциск" и според Linked-в неговата сметка е "експерт по църковно право и догматика."

Доклади на "гей лоби" в рамките на Ватикана са разпространили в продължение на години.

Малко след избирането му, Франциск призна съществуването на гей лоби, което предполага, че ще се опита да я изкорени.

"В Курията има свети хора, това е вярно, има свят народ", заяви Франсис през юни 2013 г. "Но има и ток на корупцията, както и това, че е вярно. Хората говорят за "гей лоби" и това е вярно. Тя съществува и ние ще трябва да видим какво можем да направим за него. "

От своя страна, Папа Бенедикт XVI разкрива в своите 2016 мемоари , озаглавени Последен Завет , че "гей лоби" в рамките на Ватикана се е опитал да повлияе на решенията му, но че той мислел, че е успял да "разбие тази власт група."

Според Ройтерс , идеята за гей лоби във Ватикана се твърди, че ще се отнася към групата на хомосексуалисти, които са "обединили, за да се подкрепят взаимно си кариера и да повлияят върху решенията на бюрокрацията."

През октомври 2015 г., а хомосексуалните свещеник работи под прикритие в доктриналната служба на Ватикана, организирана медийна блиц, в което той публично се изобличен, само ден преди международна Ватикана Синод на брака и семейството бе планирано да започне.

Msgr. Kryzstof Charamsa бяха подготвили "манифест на освобождението" за случая, състояща се от списък с десет "искания", в която той настоя, че католическата църква трябваше да се промени нейното учение за морала на гей секс, както и неговото тълкуване на Библията като осъжда содомия.

Свещеникът очевидно се чака своето време, ходи на работа всеки ден и произнасяне доктринални решения за работата на други теолози, а през цялото време укриването раздразнение срещу Църквата и заговор да си отмъсти за своя "хомофобията".

Преди акция от миналата седмица, Msgr. Капоци според съобщенията е определен да стане епископ, но номинацията оттогава е спряна от самия папа.

Следвайте Томас Д. Уилямс на Twitter Следвайте @tdwilliamsrome

Прочети повече истории за:

Big правителство , Breitbart Лондон , национална сигурност , Католическата църква , гей лоби , ЛГБТ , Msgr. Луиджи Капоци , Папа Бенедикт XVI , Франциск , Ватикана




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. oia - Колко ли време още ще е необходимо да ...
07.07.2017 12:16
Колко ли време още ще е необходимо да се проумее,че Ватикана и еврейство са
двете страни на едно и също цяло, наричано--юдаизъм. Хитрост, разврат, коварство, алчност, лицемерие, измама. Колко ли още време ще е необходимо да
прозре корена на злото ??? В основата на всеки глобален проблем, след време се оказва, че стоят едни и същи. По- големи развратности от ватиканските, едва ли има на друго място. Та папата, чии представител е---не се знае, но се знае,
че в никакъв случай не е Божи такъв. Самозваните им истории са в своя край
Вакханалия и Ватикана са едно и също---и двете в основата си съдържат разврат.
Хайде стига със заблудите, на базата на Божи представител, наместник и грижовник за душите на стадото, като пастир. Вярата не е , и не може да е разменна монета---ако вярваш в бога, който те ти посочат, и му се кланяш,
всичко ще ти е наред, но ако откажеш да приемеш,-- те чака това, което те ще ти отредят, а не Бога. Измамата се състои в това---да вярваш без да се съмняваш в
това, което ти се казва, и да нямаш свое виждане. Бога е отредил общ знаменател за всички---ВСЕКИ МУ СПОРЕД ДЕЛАТА, А НЕ СПОРЕД ХИТРИНАТА.
Да му мислят--колкото и на този етап да изглежда парадоксално--са влезли в края си. Поздрави и не унивайте...................НИКОГА !!!!!!!!!!!!!!
цитирай
2. zahariada - Да
07.07.2017 13:59
Не унивам. Просто ще го пиша.
Благодаря!
цитирай
3. oia - Зная, че винаги ще пишете. Обръщ...
07.07.2017 14:13
Зная, че винаги ще пишете. Обръщението ми е към тези, които четат Вашите статии.
Този който пише за истината, не познава унинието. Той няма право на това.
Искрен поздрав.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39749462
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031