Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2011 15:23 - Цигански зулуми в София
Автор: nacionallist Категория: Политика   
Прочетен: 330 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Роми биха семейство в "Модерно предградие" Инцидентът станал, след като момче опитало да краде от чужд дом www.dnes.bg  
   

Семейство е било нападнато и пребито от група роми в столичния квартал "Модерно предградие" тази нощ.

Инцидентът е станал, след като семейството забелязало, че момче е проникнало в двора на самотно живееща възрастна съседка и прави опит да разбие къщата, съобщиха от МВР.

Хората задържали момчето, но то се отскубнало и избягало, а малко по-късно се върнало с още около 20 души. Ромите нападнали тримата мъже и двете жени, които по-рано "сгащили" крадеца.

"Стигнаха до нас и в двора на комшийката вече се биеха. Видях приятеля ми на земята, приятелят на майка ми и на баща ми беше неподвижен вече на земята, баща ми го ритаха в главата. Един от тях го познавах по физиономия и му казах: "Моля те, кажи им да спрат", той вика: "Нищо не мога да направя". Знам, че той не искаше да става така, но не може да вземе и нашата страна", разказа пред агенция "Фокус" Ива Шишкова, която е една от пострадалите.

Нейният баща е със счупена челюст и е претърпял операция в "Пирогов". Останалите са с различни контузни рани и са освободени след преглед в болницата..

"Имаше много полиция, цяла нощ пред нас имаше двама полицаи, но това е тази нощ, а утре, вдругиден...", допълва Ива Шишкова. По думите й досега в квартала не са имали подобни проблеми.

От МВР съобщиха, че до момента са задържани трима от нападателите, които са криминално проявени за кражби. Заловено е и непълнолетното момче, което опитало да разбие съседската къща. В момента те са в полицейския арест с 24-часова мярка за неотклонение.

Полицията работи по установяването на другите участници в побоя.

    Отново поредната провокация на циганските терористи. Кога Ц. Цветанов и останалата милиционерска паплач ще се намесят за да зашитят българите от циганският терор? ще има ли възмездие за убитото в Катуница българко момче?
Къде е "любимеца на жените" Бате Бойко който обещаваше да се справи с престъпността?
Вероятно ако попитате Б.Б. и останалите разбойници от ГЕРБ в България етнически конфликт няма. Така ще ви отговорят почти всички политици в парламента.
Конфликт обаче има и той е видим за всички както за обикновените хора, така и за властимащите. Опитите за мултикултурно общество се провалиха. Провалиха се и опитите да бъдат интегрирани циганите. Сега е време да ги изпратим там откъдето са дошли-обратно в Индия. Нека заедно с циганите си заминат и червените милиционери и марксисти.



Гласувай:
4


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nacionallist
Категория: Политика
Прочетен: 449132
Постинги: 393
Коментари: 228
Гласове: 555
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930