Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2013 09:14 - Ционистите ни вкарват във война
Автор: nacionallist Категория: Политика   
Прочетен: 99 Коментари: 0 Гласове:
0



  Израелски подлоги ни вкарват във война

imageТежко национално предателство с непредвидими последствия бе извършено вчера. Под натиск от САЩ и Израел, българската държава обвини „Хизбула” за атентата в Бургас. Въпреки обективните факти, въпреки откровената заплаха за националната ни сигурност, безгръбначните управници прегазиха националният интерес, за да угодят на чуждестранните си господари. Само, че този път последствията от слугинското им поведение могат да са катастрофални. От няколко години насам, определени кръгове тласкат света към нова световна война. Според някой анализатори, тя дори вече е в ход и просто предстои да премине в една по-активна фаза, увличайки все повече държави. И тук идва ролята на услужливите, продажни и зависими български политици. Обвиненията отправени от тях срещу „Хизбула” могат да се използват, за да се легитимира поредната западна военна интервенция в Близкия изток, обслужваща израелските интереси. А една такава интервенция може да отприщи значително по-голям конфликт в световен мащаб. Така, беззъбата и крайно слаба България, с унищожена армия, неадекватни служби и още по-неадекватно управление, може да се превърне в арена на доста горещи и кървави събития. Достатъчно е да си припомним реалните последствия от обявената символична война на САЩ и Великобритания през ВСВ. Въвличането на ЕС в подобен конфликт би дестабилизирал Европа сериозно. Милиони мюсюлмани, много от които силно радикализирани, са се настанили на континента. Какво ли би се случило, ако се вдигнат на бунт в момент, когато европейските армии са ангажирани в мащабен военен конфликт в близкоизточния регион, обслужвайки израелски интереси?

Колкото до атентата – няма сериозен и непредубеден експерт, който да счита, че е дело на „Хизбула”. Подобен акт би бил единствено във вреда на организацията и това е добре известно на нейните ръководители, които може да са всякакви, но определено не са глупаци. Още повече, че след като „Хизбула” жестоко унижи израелската армия в Ливан, нанасяйки и поражение, няма абсолютно никаква причина да се занимава с подобни атентати, демонстриращи слабост, а не сила. Вече в медиите изтече информация, опровергаваща връзката на „Хизбола”. Всъщност, не е ясно дали изобщо има радикална ислямска групировка, която да има интерес от подобен терористичен акт. По-скоро това би било във вреда на каузата на глобалния джихад. Което навежда на други мисли…

Който и да седи зад атентата, ясно е за какво искат да го използват САЩ и Израел – оправдание за агресия срещу Сирия. За целта е нужно Европейският съюз да обяви „Хизбула” за терористична организация, което може и да се случи след вече отправените обвинения от българските управници. Сценарият с „бунтовниците” (наемници, главорези и джихадисти, подкрепяни от специални части на няколко западни държави) в Сирия не сработи и режимът се закрепи. Изнесената информация за зверствата на „бойците за свобода”, направи невъзможно оправданието за военна намеса на Запада в тяхна полза. Но така желаната интервенция може и да се състои, при новосъздалите се обстоятелства. Падне ли режимът там, примката около Иран се затяга, а с това и приближава избухването на един твърде непредвидим конфликт, който може да прерасне в нова световна война. Едно е сигурно, стигне ли се до агресия, при всяко положение ние сме губеща страна.

Реакцията на българският народ срещу това управленско безумие, показа, че мнозинството от народа ни е наясно с надвисналата опасност. Хиляди хора изразиха крайно острата си реакция срещу действията на правителството в социалните мрежи и все още свободното информационно пространство на интернет. Минути след обявяване на официалната държавна позиция, възникнаха инициативи и се създадоха групи искащи оставката на министрите и на кабинета. Отделни експерти също се присъединиха към масовото недоволство. За съжаление, от тук на сетне, можем само да се надяваме, че здравият разум в ЕС ще надделее.

Но ако родните продажници си мислят, че българският народ ще плати сметката, много се лъжат. Това жестоко предателство няма да им се размине. Рано или късно, ще дойде момента, когато ще плащат с лихвите за всички нещастия, които навлякоха на България.

 



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nacionallist
Категория: Политика
Прочетен: 445490
Постинги: 393
Коментари: 228
Гласове: 555
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031