Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2014 09:56 - Разкриха истината за смъртта на Кенеди!
Автор: nacionallist Категория: Политика   
Прочетен: 1404 Коментари: 0 Гласове:
3



 Разкриха истината за смъртта на Кенеди, гръмнали го заради политическа реч

image

Причините за смъртта на Кенеди излязоха наяве. Две години след като американския президент изнася реч, в която разкрива неизвестни досега подробности за военната политика на САЩ той е убит.

Две години след тази реч, в която американският президент повдига завесата по въпроса, който всъщност управлява света, е извършено покушението над него на 22 ноември в Далас. В 12: 30 са били изстреляни три куршума от пушка към президента, докато шофирал в лимузина със свален покрив. Кенеди скоро след това умира, а мистерията около смъртта му и до днес не е разрешена.

Няколко часа след убийството е арестуван бившия морски пехотинец Лий Харви Осуалд, който е обвинен за убийство. Осуалд е твърдял, че е невинен, но не е имал възможност да го докаже пред съда, тъй като два дни по-късно е бил убит от Джак Руби, собственик на нощен клуб, свързан с организираната престъпност.

Причините за това кой поръча смъртта на Кенеди са загадка повече от 50 години. Последните теории гласят, че заради разкрития за управлението на САЩ и планетата, той е застрелян, пише puls24.mk.

„Самата дума“ тайна „противоречи на свободата и отворено общество. Отдавна решихме, че опасността от неразрешеното скриване на определени документи, далеч надхвърля опасността, която в началото е довела до такива мерки“, каза Кенеди през 1961 година.

„В глобален план сме противници на монополен и безогледен заговор, който се основава на намеренията на прикрита сила да разшири своята сфера на влияние; Ограничаване вместо свобода на избора … Това е система, която създава мрежа от тясно свързани ефективни системи, която обединява икономическите, военните, дипломатическите, научни и политически операции.

Разработването й е остава скрито, а не публично. Тези, които не са съгласни с тях са заглушени, а не похвалени. Няма слухове, не се говори за тях, нито една тяхна тайна не е открита“.

Две години след тази реч Джон Кенеди е убит. Смъртта му покрусява Америка, а въпросите около нея не стихват.

След смъртта на Кенеди, цялата династия е унищожена. Техният семеен албум е оцветен в черно. След Джон, убит е и малкият му брат Робърт, американски сенатор, който се кандидатирал за президент и умира точно в разгара на кампанията през 1968 година.

Злополучна съдба сполита и всичките му синове. Джо преживял катастрофа, в която негова спътничка остава парализирана. През 1997 г. Майкъл загинал на 39 години, след като се е блъснал в дърво на ски писта в Аспен. Дейвид Антъни умрял от наркотична зависимост.

Многообещаващият син на американския президент Джон Кенеди — младши също умира. Примерното момче пристрастен адреналин загива при самолетна катастрофа заедно със съпругата си Каролин Бесет и нейната сестра, през 1999 година.

Единственият оцелял Кенеди е третият брат Едуард, който умира през 2009 след дълга и тежка битка с рака на мозъка. След убийството на Джон и Робърт, той е започнал да получава смъртни заплахи от средата на 1960-те години. /razkritia.com/




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nacionallist
Категория: Политика
Прочетен: 445402
Постинги: 393
Коментари: 228
Гласове: 555
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031