Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2016 21:22 - Камшикът, Остенът и Морковът на Глобалисткия тероризъм
Автор: nacionallist Категория: Политика   
Прочетен: 1031 Коментари: 0 Гласове:
1



 aliya.blog.bg

Глобалните терористи, които подпалиха целия свят със своите показно зрелищни масови убийства: 
- както на арабски хора - мюсюлмани и християни, 
- така и на американски хора - мюсюлмани и християни, 
- така и на европейски хора - мюсюлмани и християни,
- и изобщо на всички обикновени хора по света и върху всички континенти;

са като бълхите - скачат от една точка на друга точка на земното кълбо, за да пият човешка кръв. Тероризмът е заболяване на обществото, на тълпата - така, както са всички войни, революции, политически боричкания, икономически системи. На една болест няма какво да й прощаваш - нея трябва да я лекуваш. 
Тези глобално мобилни терористи са рожби на Западната демокрация, учили са в европейски и американски училища, гледали са европейска и американска телевизия и медии. 
Възпитани са в преклонение пред Царица Парица както си му е редът в прехваленото западно общество. 
Научени са да консумират непрекъснато все повече и повече от шарениите на западните молове, от перверзните удоволствия на европейските нощни клубове. 
Попили са от новата глобалистка идеология на незачитане на живота, на жената и майката, на децата, на мъжа. Подигравката с човешкото естество е станала обществена норма на Европейския модел на поведение - Главен комисар на Брюксел травестит, мощни гей лобита с финансови и законови преференции пред останалите хора, отричане на жените като майки и заменянето им със сурогатни донорки на утроби, дори ефтаназията на деца бе наскоро одобрена от Белгийското правителство. 

Тези младежи терористи, както и техните семейства от поколения са отгледани и възпитани именно в тези европейскоамерикански "ценности", които налагат и на нас тук в България. 
Европейските и американските ценности учат хората да бъдат убивани и самоубивани - да вземем за пример узаконената ефтаназия както на възрастни, така и на деца.

Или да вземем за пример грозното законодателство, позволяващо деца да бъдат крадени от родните им майки чрез Държавни агенции, мрежа от платени приемни "родители", еднополови перверзници и прочие.

В мюсюлманския свят традиционно няма самоубийства, няма камикадзета, няма изнасилвания на жени, няма кражби на деца от държавата. Тези са изфабрикувани от героите на Новото време - платените наемни убийци на една прогнила парична система.

Ето защо за тези надрусани синковци, обилно подплатени с финансиране от Задкулисието, човешкият живот никога не е бил свещен, нито дори от каквото и да е значение. За пари биха убили и майка си, биха изнасилили и сестра си, биха взривили баща си. Биха посегнали и на себе си - ей тъй на, за кеф, истински любители на силните усещания, и все по-силните усещания... 
Нищо лично, просто бизнес - терорът е бизнесът на Новото време. 

Конкретните извършители на тези масови убийства не са от значение - те така или иначе са предназначени за изгаряне като отпадък: или в самоубийствени самовзривявания, или в показни убийства, за да не проговорят. 

Тези обаче, които дърпат конците им, са страшната язва на човечеството. Те дърпат конците не само на:
- специално подбрани лесно манипулируеми млади жени и мъже, готови да се превърнат в пушечно месо за малко слава и пари; 
- те дърпат конците и на цели правителства и национални политици, като им диктуват удобната идеология на "свалените гащи" и робското съглашателство, които биха позволили превземането на страните и народите им отвътре, без бой, а само с няколко показни терористични акта за сплашване. 
И с няколко партньорски споразумения за пълно и безусловно подчинение.



Тежко въоръжените им полицаи, както и Извънредното военно положение не постигнаха друго, освен да притесняват обикновените европейци чрез унизителни обиски, ограничения и отнемане на лична свобода. В същото време терористите са новата обилно финансирана от Световното задкулисие армия за унищожаване на човешката културна цивилизация и постигнатите човешки свободи и права. Целта е да се унищожи човешката цивилизация и да бъде заменена от общество на роби, обслужващи шепа корпоративни мастодонти. Докато залъгват европейците с кризи бежански, икономически и терористични, корпорациите завладяват европейското законодателство чрез въвеждане на Партньорското споразумение с Американския бизнес ТТПИ, чрез ограбване на обществените спестявания фондове и резерви от частни корпорации и банки. А терористичните актове са за сплашване на онези малцина смелчаци, които биха се възпротивили на овладяването на Европейската цивилизация от Американския финансов глобализъм.
Тези именно Глобални кукловоди на низките човешки страсти и амбиции са истинските човекомразци, те са превърнали изтреблението на себеподобните си в символ верую на своите болни амбиции. Те са хладнокръвните стратези на човешкото страдание - за да печелят власт и богатство на гърба на човешките сълзи и болка. Те са се метнали на гърба на Човешкото магаре Глупостта и Неосъзнаването, и са го подкарали с камшика и остена, а за по - сигурно и морков са поставили пред очите му.
Камшикът им са националните правителства и техните полиции / армии, Остен са им наемните им терористи, Морковът им са парите, рекламирани и превърнати в Новата религия в собствените им медии.
Те са Хората на Мамона и се опитват с парите си да потопят сърцата ни в кръв и горест.
http://aliya.blog.bg/politika/2016/03/23/kamshikyt-ostenyt-i-morkovyt-na-globalistkiia-terorizym.1439063 
 



Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nacionallist
Категория: Политика
Прочетен: 445378
Постинги: 393
Коментари: 228
Гласове: 555
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031