Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2021 20:45 - Десни ли са десните в България
Автор: nacionallist Категория: Политика   
Прочетен: 170 Коментари: 0 Гласове:
1



 През последното десетилетие на века, а и по - отдавна в милата ни държава се наблюдава странен и меко казано интересен политически феномен, примесен с политическа и социална хамелеонщина на отделни индивиди и дори цели партии стремящи се към докопване на властта и реформиране на народното мислене и поведение. Иначе казано ерзац популисткото говорене и арогантният стил на поведение в политиката целящо осрамване и осмиване на определени личности с качества, които не съвпадат с малоумщината на онези, които имат претенции да управляват България.

За какво става въпрос? Не е тайна, че от доста години в политическото пространство се нароиха безбройни ербап - "антикомунисти" и разни "анти" популисти и дегенерати от десния политически спектър, които изкарват прехраната си с плюене, хулене, обиждане и омаскаряване на всички и всичко свързано с миналото на България, а именно с комунистическия строй и социализма. Не са един или двама, разни мижитурки, които са с доказано комунистически корени и членове на БКП, както и агенти на ДС, които днес се преструват на "антикомунисти" и с нескрита злоба подплатена с долари и евро плюят ли плюят бившите си съратници от партията - майка. 

Днес хора, които се правят на десни, а чисто и просто са левичари, защитават каузи, които преди това са оплювали и порицавали като "фашистки" и "империалистки". Моралното падение на тези същества е нищо повече от опит за припечелване на някой лев на служба към някое соросоидно НПО. 

Нормално ли е хора, които са служили на ДС и са били на позиция в БКП, днес да се представят за демократи и либерали? Аз мисля, че не. 

Крайно време е да се изчистим от тези отрепки във властта и да започнем сами да управляваме съдбините си и да създадем държава, която наистина функционира. 



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nacionallist
Категория: Политика
Прочетен: 449018
Постинги: 393
Коментари: 228
Гласове: 555
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930