Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2022 17:22 - Списък на антибългарските организации, които работят против България официално у нас скрити зад маската на "демокрацията"
Автор: nacionallist Категория: Политика   
Прочетен: 2320 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 След падането на комунизма в България и присъединяването на Родината ни към ес и нато ; в България са регистрирани над 300 неправителствени организации (НПО), който активно трябва да подкрепят, поддържат и работят за развиването на демокрацията и пазарната икономика в страната. 

Лошо няма разбира се, ако тези НПО - та работиха изцяло за благото и развитието на българският народ, но за съжаление, както доста често става с победената в една война страна, дейността на подобни структури е насочена изцяло срещу ценностите на обществото ни. 

Ето и списък само на някой от тези фондации създадени отвън, а някой дори и у нас, които работят срещу интересите на българският народ и в полза на чужди и враждебни нам сили - САЩ, ЕС, НАТО, Брикс, ООН, СЗО и пр. 

1. Фондация "Отворено общество" на Сорос, което е финансирано директно от ЦРУ и американското правителство. 

2. Фондация "Америка за България" на Елена Костова, съпруга на българофоба Иван Костов, чиято основна дейност е ликвидиране на малкият и среден бизнес чрез раздаване на големи ипотечни заеми на българи, които искат да развиват бизнес. Спонсорирана от Демократическата партия на Щатите. 

3. Фондация "Бъдеще за България" - изключително вредна за България американска организация. Нейната основна цел е да толерира циганският тероризъм срещу българите, като метод за намаляване на българската популация и емигрирането й в чужбина за сметка на увеличаването на броят на ромското население у нас. Спонсорира се директно от Американския еврейски комитет. 

4. Фондация "Развитие за България" - разбирай унищожение на България. Фондация, измислена от американският милиардер - магнат Робърт Максуел чиято цел е отпускане на големи заеми от МВФ с висока лихва, които после не могат да бъдат обезпечени и с това приватизация на предприятия и стопански отрасли. 

5. Фондация "Просвета", към европейска програма "Еразмус" - организация на Щатите по образвание и просвета на младежите в Европа и България. Нейната основна дейност е насочена най - вече към дезинформиране на младите хора , промиване на съзнанието им и създаването на субективната представа за "Запада", като "спасител" на Изтока. 

6. Фондация "Шалом". Тази организация за разлика от горните не е американска и не се спонсорира директно от САЩ, а от Израел и нейната мисия е работа с малцинствата - етнически, религиозни и сексуални. Целта им е да отнемат повече права от българското население и даване на повече права на малцинствата. 

7. Фондация "Българска пролет". ще една фондация с център - Ню Йорк, САЩ, която работи против България и манипулиране на общественото мнение у нас. Мисията й е налагане на про- западно образование и културни ценности. 

8. Партия "Евророма" на Цветелин Кънчев. Още една съмнителна структура, която е създадена по проект на Европейският съюз, този път с български пари и европейска програма, сиреч интегриране на ромите в обществото ни. Партия - фантом, перяща парите на данъкоплатците си, ефект - нулев. 

9 . Фондация "Българско минало". Изключително съмнителна американска организация, която цели манипулирането на българската история в полза на Турция и нейното еврочленство в ЕС, както и промяна на общата история на България с нова такава история написана във Вашингтон. 

10. Фондация " Българска памет" на Емил Коен, в нея членуват различни хора- адвокати, общественици, писатели и пр. безродници. 

11. Фондация "Нов шанс", една от поредните няколко стотин антибългарски организации, които работят против България за унищожаването ни като народ и втълпяване на чужди-западни  "ценности", сатанизъм, трети и четвърди пол и пр. Получава пари директно от ЦРУ. 

- Списъка е доста дълъг, затова ще си спестя писането, тъй като няма да ми остане време да разоблича всичките американски и европейски - антибългарски фондации, дружества, организации, секти и пр. 





Гласувай:
7


Вълнообразно


1. elizabethborislavova - много полезно
22.07.2022 18:30
но не е изчерпателно
цитирай
2. kvg55 - nacionallist,
22.07.2022 22:11
Полезна информация, да знаем с кого си имаме работа.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nacionallist
Категория: Политика
Прочетен: 449036
Постинги: 393
Коментари: 228
Гласове: 555
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930