Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2011 18:39 - Шиптърски терористи убивали българки за органи
Автор: nacionallist Категория: Политика   
Прочетен: 288 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 06.06.2011 18:50


                  Албанци убивали българки за органи
Жените били държани в бивше имение на Сали Бериша край Тирана

Българки са били сред жертвите на търговията с органи в Косово по време на войната. Това твърди пред сръбския в. "Вечерние новости" 50-годишната сръбкиня Л.К. Жената е водила свое разследване за отвличанията на сърби, извършвани от Армията за освобождение на Косово (АОК) в края на 90-те години. Тя отказва да разкрие самоличността си, тъй като се страхува за живота си.
Л.К. твърди, че много затворници, държани в затвори в Албания, са били използвани като донори за органи. "Отивайки в Албания, разкрих, че в затворите са държани 821 души, както и че на повечето от тях са били извадени органи", казва жената, посетила 17 пъти Албания в рамките на разследването си.
По думите й най-много сърби са били държани близо до Тирана, в ранчото на бившия президент на Албания Сали Бериша. Сред затворниците имаше и роми, бошняци, момичета от България, Румъния и Украйна, заявява сръбкинята.
Според жената става въпрос за отлично разработена схема на АОК начело със сегашния премиер на Косово Хашим Тачи, за която знаели определени политици в Албания.
"Преди да бъдат отведени в Албания, сърбите и останалите неалбанци са били държани от терористите в затвори и лагери в Косово. Всекидневно са ги измъчвали, използвали са ги като работна сила за строителство на сгради, пътища. Представители на международната общност са знаели за съществуването на тези мъчилища за сърби и са си затваряли очите и ушите за това", казва Л.К.
Разкритията за ужасяващата схема идват броени дни след доклада на специалния докладчик на Съвета на Европа Дик Марти Дик, според който косовският премиер Хашим Тачи е ръководел престъпна група, която се занимавала с продажба на оръжие, наркотици и човешки органи.
                 
Докладът на Дик Марти, обвинява косовския премиер Хашим Тачи в участие в престъпна група, занимаваща се с продажба на оръжие, наркотици и човешки органи доказва несъстоятелността на американската и европейска политика по създаването на нова ислямска държава на Балканите. Нека е ясно на всички онези демократи и ислямофили какво представляват албанците и техните нрави и обичай. Нека сега всички онези дето бяха загрижени за съдбата на косовските терористи погледнат какви ги вършат "онеправданите" шиптърски боклуци. Сега когато САЩ и ЕС са толкова загрижени за съдбата на мюсюлманите на Балканите,им пожелавам всички албанци да се изселят задружно във Вашингтон или Лондон и да започнат да вадят органите на американските или английските деца,та да видим като са толкова либерално настроени демократичните копелета дали биха се опълчили срещу албанците които те самите защитаваха.                                                                       image  Снимка на международният престъпник и наркотрафикант мафиотът Хашим Тачи. Ето как шиптърите вадят органи на убити цивилни хора.  image                                           imageОсквернена от шиптърските терористи православна икона.



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nacionallist
Категория: Политика
Прочетен: 450168
Постинги: 393
Коментари: 228
Гласове: 555
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930