Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2022 11:59 - Русофобията - професия или шизофрения?
Автор: nacionallist Категория: Политика   
Прочетен: 378 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Та нека си задедем неудобния за нас българите въпрос, който терзае една небългарска политическа част от обществото - Русофобията политическа професия ли е или вид шизофренично историческо заболяване, което включва в себе си, отричане на очеизбодни исторически факти и доказателства???


Нека първо започна с това, че ако не е имало Турско робство, както напоследък се изказват разни либерални българофоби и туркофили, значи българите сме си хортували мирно и тихо с нашите турски апапи и една Руско - турска война би било голяма катастрофа за поробеното.... ъъъъъ, исках да кажа за "свободното" българско население, което ще получи в замяна на войната ново робство - руското. Сиреч не е имало значение за тогавашните българи дали ще бъдат под турско или руско робства, крещят в един глас десните безродници. 

Обаче излиза, че щом руснаците са дошли на Балканите да освобождават българите от вастта на султана, значи все пак сме били под някакъв вид робство. В противен случай нямаше в народното ни творчество да се пее за народни хайдути, борци против тиранията на Османците, смели и храбри четници и воеводи и пр. Никой наш съвременен историк изучаващ историята на средновековна България, нямаше да споменава за народните песни на поробените българи, за "трите синджира роби" , за "смелия Крали Марко биещ турци" и пр. А всеки щеше да учи за поробеното от руснаците българско население. Но странно защо никъде в народните ни спомени, традиции и песни не се споменава за "Руския поробител" и за "Крали Марко, биещ русите", а само за злите турци поробили България.

Да не говорим, че ако Руско - турската война от 1877 - 1878 год. не е Освободителна за нас българите, както твърди безродника - предател Инджев, то защо българите са строили паметници, монументи, статуи и пр. на тези руски "окупатори"? 

- Да не би българите да сме садо-мазохисти и извратеняци, че да построим моля ви се, паметници и цели църкви посветени на руски светци - покровители на Родината ни и на руски войни, гинали за нашата тъй свята и скъпа свобода?

- според русофобите сме били заменили едно робство - турското с друго такова - руското. Странно защо имаме паметници от признателнит ни народ спрямо Русия, а нямаме паметници на турски "освободители" от Византийско робство, на "прославени" Османски военноначалници и пр ???

- Тъй излиза, че според такива, кат Минджев, българите са особена порода мазохисти обичащи руснаците, а е обичащи турците. Да си поръсим главите с пепел заради това. :) 

Съвременната русофобия, лежи на празни и измислени факти и незначителни иторичеси доводи, които не могат да променят историята на България в полза на активната антибългарска русофобия. :) 

На русофобите не им остава нищо друго, освен да си признаят истината - те или съзнателно работят против Българската история или несъзнателно отричат видни исторически факти в полза на Русия, изпадайки в класически стадий на шизофрения?! 



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. kvg55 - nacionallist,
11.05.2022 12:38
И двете. Има тарикати, които чрез русофобия заработват от Сорос и "Америка за България".
Има и психически болни. На тях горките сиромаси това им е смисълът на живота.
цитирай
2. panazea - И двете !
11.05.2022 14:20
:))
цитирай
3. zlika - Това са дебили,
11.05.2022 16:16
които 2+2 не могат да съберат.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nacionallist
Категория: Политика
Прочетен: 449506
Постинги: 393
Коментари: 228
Гласове: 555
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930